REKONSTRUKCE BYTU VE VRŠOVICÍCH

Byt ve 4. patře historického činžovního domu s výhledy do úzkých ulic starých Vršovic, vysoké stropy, velká špaletová okna, poctivé cihlové zdi.
Potenciál, který vycítila i klientka se smyslem pro detail a čistotu prostoru. Rekonstrukce, při které bylo potřeba podlaze vrátit nosnou část a zároveň vyřešit nespočet malých detailů, které ve výsledku vytvořily celek. Pomalu se z prašného neútulného bytu vylouplo čisté místo. Byt v ulici Na Spojce má symbolický název pro klientku – spojuje totiž její služební cesty po světě v jeden bod, nově vytvořený domov, kam se ráda vrací. V nespočtu dialogů s klientkou se nám podařilo vytvořit slunný prostorný byt, s kvalitním základem a místem pro detail.

Foto: Tomáš Jána

2019

Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.